Gyógyszerek együttes szedés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan kérdésem lenne, hogy Chlamydiára kezdeném el szedni a SANDOZ 500mg-os 3X-es gyógyszert, de közben történt egy balesetem, aminek következtében súlyosan megrántottam a derekamat! Erre kaptam Mydeton 150 mg-os készítményt. A kérdésem, hogy szedhető-e ezen két gyógyszer párhuzamosan? A Mydetont 3x1-ben ajánlották. Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszerek együttes szedése témában

Kedves Kérdező!

A Sandoz a gyógyszergyár neve, talán Azi Sandoz a szedett gyógyszer. A Mydeton egyébként nem okoz gyógyszerinterakciókat antibiotikumokkal, így nyugodtan szedhetők együtt.

Kérdés: 2012. október 17., 10:26; Megválaszolva: 2012. október 26., 08:37
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Entrococcus facelis fetőzés?
VRE baktérium miatti elkülönítés
Tisztelt infektológus doktor úr! Kórházban voltam szepszissel. Ott viszont ajándékba elkaptam a VRE baktériumot. Emiatt bármilyen gondom van, nem...
Emlékeztető oltás
Negyedik covid oltás biztonságos-e
Lehet elkaphattam parazita fertőzést?
Szép napot! Az a problémám lenne, hogy sajnos elég szerencsétlen módon, de a kutyám széklet maradéka belekerült a számba (vagyis a nyelvemre, de...