LABOR EREDMÉNY

TISZTELT Dr. ERŐS MELLKASI FÁLYDALOMMAL KERÜLTEM A SÜRGÖSSÉGIRE. EKG JÓ VOLT IGY HAZAKÜLDTEK. A LABOREREDMÉNYEMBE 6 ELTÉRÉS VAN A MEGENGEDETTHEZ KÉPEST! AZ VOLNA A KÉRDÉSEM EZ MEKKORA BAJ ÉS HOGY FORDULJAK E VELE ORVOSHOZ? ÉRTÉK EGYSÉG Abn. referencia tartomány Se glucose 6.6 mmol 6 l H 3.9 - 5.5 Se Creatinin 113 umol / L H 56 - 106 Basophil % 3.60 % H 0.00 - 1.00 Bazofil absz 0.27 G/l H 0.00 - 0.09 Prothrombin 76.20 % L 82.00 - 121.00 INR 1.20 H 0.90 - 1.10 VÁROM MEGTISZTELŐ VÁLASZÁT!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza laboreredmények témában

Kedves Kérdező!

A vércukorszint valószínüleg azért emelkedett, mert a vizsgálat nem éhgyomorra történt. Amennyiben ez nem így van, javasolt megismételni a vizsgálatot. A kreatinin érték a határon van, nincs különösebb jelentősége. Az INR érték és a prothrombin kismértékben eltér a normál értéktől, javasolom, hogy ezt is ismételtesse meg. A basofil sejtszám enyhe emelkedésének nincsen különösebb jelentősége.

Kérdés: 2012. október 08., 21:00; Megválaszolva: 2012. október 11., 15:25
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Noncompaction
Noncompaction enyhén csökkent balkamra funkcióval mr esetén mi a teendő? Panaszt nem okoz. 21 éves férfi
Szívultrahang eredménye
Tisztelt Doktornő! Megcsinálták a szívultrahangot de semmit nem mondtak. Leírnám az eredményt és kérem írjon pár sort hogy van-e valami probléma...
Alacsony vernyomas
Genetikai vizsgálat, hosszú QT
Kihagyó szívverés