mi a baj a szivemmel?

Az egész dolog már lassan vagy 3 hónapja kezdődött ültem délelőtt a tv előtt és elkezdett zsibbadni a bal kezem vagy bizseregni nem tudom pontosan megmondani mert elég furcsa volt és mellé még vert nagyon a szivem. Azóta voltam kivizsgáláson pontosabban kardiológián megnézték a szivemet voltam hasi ultrahangon meg melkas röntgenen de nem találtak semmit. Volt rajtam 24 órán át vérnyomásmérő meg EKG és a múltkori kiértékelésen nem találtak semmit de időnként izzadok és akkor is ver a szivem. Igaz azóta a kezem nem de a jobb lábam időnként elzsibbad. Amikor elkezdődik ez az egész folyamat rossz a közérzetem de van amikor elmúllik fél óra alatt de pl tegnap este is rosszul lettem és még mindig érzem hogy nem az igazi. A házi orvosom irt fel napi 25 mg Metoprolol Z hexal-t. ÉS még az útóbbi fél évben sokat fogytam ezt sem tudom miért van. Ha nagyon elkezd verni a szivem akkor szoktam bevenni egy szem Medazepam-Q 10 mg ezt nem az orvosom hanem édesanyám mondta hogy vegyem be olyankor. MI lehet a problémám? ha belsőszervi problémám nincs?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szapora szívdobogás témában

Tisztelt Kérdező! Pajzsmirigy betegség irányú kivizsgálás is javasolt. A végtag zsibbadások oka lehet neurológiai eredetű is, ideggyógyászati szakrendelés felkeresése is javasolt, beutaló és időpont egyeztetése szükséges. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. július 29., 12:06; Megválaszolva: 2012. július 30., 23:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények