Merevedési gondok

Tiszteletem Doktornő! Azzal a problémámmal fordulok Önhöz, hogy az elmúlt időben úgy érzem, mintha nem tudnék megfelelően teljesíteni. Megpróbálom kifejteni a problémám. Kb 1 éve volt egy kisebb motorbalesetem, ami annyit takar, hogy az esést követően spárgába értem földet. Akkor semmi panasz nem volt, de később kezdtek elő jönni a problémák. Nagyon fájt a végbél környéke, a gát. ( A legkínosabb környék. ) Elmentem többször urológushoz, proctológushoz, sebészhez, stb, és a végére zt hozták ki, hogy talán a barlangos test fasciája megszakadt. ( Talán heg látható. ) Lényeg a lényeg, amióta ezt a furcsa lágyék kötüli fájdalmat érzem, sajnos nem igazán van merevedésem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy reggelente semmi, és aktus során is nehézkes a dolog. Hol van, hol nincs. Sajnos inkább az utóbbi. Nekem nincs barátnőm. Futó kapcsolataim voltak, és ott jelentkeztek a problémák. Viszont, mikor idén nyáron megismertem egy gyönyörű szép és kedves lányt, annyira elkezdtem stresszelni, szorongani, hogy mi van, ha nem fog működni a dolog, hogy a végén inkább kihátráltam a kapcsolatból. Azóta is nagyon bánom. Szörnyűnek érzem, hogy 21 évesen ilyen problémám van. Nem vagyok kövér, inkább sportos alkat. Nem dohányzom, igyekszek egészségesen táplálkozni és mégis ez a bajom. Egyszerűen rettegek attól a gondolattól, hogy gyógyszerrel fog csak menni a szex. Ezzel a tudattal nem bírnék nyitni egyetlen lány fele sem. Ki akarna egy ( bocsánat ) impotens emberrel bárminemű párkapcsolatba belekezdeni...? Szörnyen leamortizálódott az önbizalmam. Nem tudom már, hogy mi volt a kiváltó ok. A baleset, vagy teljesen független a dolog. Félek, hogy maradandó a dolog. Még a végén melegnek fogom hinni magam... Kérem Doktornő! Tudna valami tanáccsal szolgálni nekem? A héten ( pénteken ) megyek urológushoz megint, és elmesélem neki a problémámat, de jó lenne más véleményt is hallani. Nincs jó tapasztalatom az orvosokkal... Üdvözlettel, egy aggódó fiatalember!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a merevedési zavar témában

Az orvosokban bízzon! Panaszai pszichés eredetűek, átmeneti gyógyszer használat mellett a panaszok rendeződni fognak

Kérdés: 2015. november 17., 21:30; Megválaszolva: 2015. november 23., 08:48
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...