Kockázatos?

Tisztelt Doktor Nő! 43 éves férfi vagyok kezelt beállított magas vérnyomással. Babát szeretnénk és a merevedésemmel néha gondok vannak. Urológus Bonton 20 írt fel. A vérnyomásomra Nebivoló sandoz 5 és Tanydon 80 szedek. Kérdésem az lenne ,hogy szedhetem e alkalom a Bonton 20 at vagy okozhat e az valami problémát? köszönettel

Dr. Molnár Dóra válasza merevedési zavar témában

Kedves Kérdező! Érdemes a merevedési probléma hátterének tisztázásakor részletes kardiológiai vizsgálatot is végeztetni, mert akár szívbetegség is állhat a merevedési zavar hátterében. Ha nincs komolyabb szívbetegség, csak a kezelt vérnyomás az ismert betegség, akkor nincs akadálya a gyógyszerhasználatnak. A vérnyomását a Bonton 20mg is befolyásolhatja (csökkentheti), érdemest ezt figyelembe venni az alkalmazásakor. Üdvözettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2022. március 22., 21:05; Megválaszolva: 2022. március 22., 22:29
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás és a szexuális...
a érdesem a következő: 4 éve szedek vérnyomáscsökkentőket concor, micardis, diovan stb.most csak tallitont és micardis80-at szedek.sajnos amióta...
Magas vérnyomás
Magas pulzus szoptatás alatt
Kedves Doktornő! Lassan hat hónapja hogy született a kisfiam, jelenleg is szoptatok..Terhesség alatt dopegytet és betalocot szedtem, amit persze most is...
Nátrium hiány
Tisztelt Doktornő! Két kérdésem lenne: 1. Nátrium hiányom van (100 mmol/l) , pedig elég sósan étkezem. 2 féle vérnyomáscsökkentőt szedek...
Magas vérnyomás helyre jön szülés...