Szürkehályog - Mikor fogok rendesen látni?

Kettő hete szürkehályog műtétet végeztek jobb szememen. Másnap reggel teljesen szürke tejszerű volt a látásom. Azóta enyhűlt a szűrkeség de nem múlt el. Mikorra gyógyul meg. A műtét után az orvos a szedett Tamulosin Sandoz prosztata gyógyszer mellékhatásának tulajdonítja mindezt. Mikor fogok rendesen látni? .

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza szürkehályog műtét témában

Tisztelt Kérdező!

A Tamsulosin gyógyszernek valóban leírnak szürkehályog műtét esetén mellékhatását, bár ezt legkevésbé szürkeség látásával lehet leírni. Ebben az esetben inkább enyhe gyulladásos reakciót gondolok, ami egy műtét után természetes utóhatás lehet. Mindenképpen tartsa be az operáló orvos által előírt műtét utáni kezelést és kontroll vizsgálatokat.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2014. március 07., 12:32; Megválaszolva: 2014. március 11., 13:03
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Homályos látás, szemfáradtság
Dioptria kérdés
Látásromlás oka így tisztázható?
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák