Szem herpeszem nem múlik 12 éve

A problémám hogy 12 éve szenvedek a bal szememmel a szaruhártya herpesz szimplex tüneteivel. Egy specialistát keresek aki érdemben is tudna nekem segíteni mert a mostani dokim már három éve szemcsepp -flucon vagy tobradex napi 1*- és herpesin tablettával kezel. A tablettát két évig szedtem szinte semmi eredménnyel mert az áppapotomban változást nem igazán hozott. A szaruhártyámon olykor előtünnek hegek a szemfehérlyém mindég piros. Látásomban is korlátoz, elmosottabb a látásom. Segítségét abban kérném hogy a témában jártas specialistát tudna-e ajánlani vagy esetleg másmódon tudna-e segíteni......

WEBBeteg szakértő válasza herpesz témában

Tisztelt kérdező! A szaruhártya betegséivel érdemes például a debreceni Szemklinika Szaruhártya Szakrendelését felkeresni. Bár sajnos a herpeses betegségek igen-igen makacs lefolyásúak, nehezen reagálnak a kezelésre, korrelálnak a szervezet immun státuszával stb.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. december 22., 20:30 ;Megválaszolva: 2012. december 23., 14:14
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Szem herpesz nemi fertőzés
Tisztelt Doktornő! A szememmel van egy kis probléma, a jobb szemzug kissé bepirosodott, illetve, szárazság, kellemetlen érzés kísérte, és a szemem...
Szem herpeszre nincs valami hatásos...
Tisztelt Doktor Úr/ N! Idén február óta küszködöm a szem herpesz vírussal. Azóta már 2szer előjött nálam. Soha életemben nem volt herpesz a...
Fájdalmas herpesz a szemnél
Tisztelt Doktor Úr/Nő. A kérdésem a következő lenne, édesanyámnak havonta egyszer előjövő herpesz van a szemén, amit előzőleg nagyon intenzív...
Herpesz és szemészeti betegség
Tisztelt Doktor Úr/Nő!   1992-ben volt egy pajzsmirigy betegségem, alúl  műkődött a pajzsmirigyem, a sok más tünet mellett, amit okmozott a jobb...
Szemfenéki - üvegtesti vérzés