Neuralgia, zsibbadás

Tisztelt Doktornő! 2020.decemberében az orromban egy herpes volt. A herpes megjelenését követően erős nyilaló fájdalmam volt a bal halántékomban és zsibbadt az arcom mindkét oldalt. Ekkora megállapították ,hogy neuralgiás fájdalmam van és valószinű arcidegzsába gyulladásom a herpes miatt. Telviran 400mg tablettát írtak fel ez meg is szüntette a fájdalmat. Azóta nem volt herpesem . December végén ismét éreztem a zsibbadást az arcomba de fejfajast nem ekkor Milgamma neurot kezdtem el szednj amit a mai napig szedek ez 2 -3 nap múlva elmúlasztotta a zsibbadást . Tegnapi napon ismét elkezdett zsibbadni az arcom mindkét oldalt azóta is zsibbad néhány óra kihagyással. Érdeklődni szeretnék ,hogy ez még lehet az arcidegzsába illetve a herpes okozta vírus miatt? Más tünetem nincsen. Vérképem tökéletes nincsen rajta eltérés! Előre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza herpesz témában

Kedves Kérdező!

Igen ez még lehet az, herpes irányában vírusszerológia javasolt, ha nem javul, ideggyógyász.

Kérdés: 2021. február 01., 22:56; Megválaszolva: 2021. március 06., 08:24
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Lelet értelmezés
Tisztelt Doktor nő! Egy rutin vérvételen vettem részt mert hònapok òta fáradtnak, erőtlennek érzem magam s hullik a hajam. Sok volt a stressz is...
Vérkép-elemzés
Én egy 61 éves nő vagyok, alapbetegségek nélkül (csontritkulás, gerincelcsúszás van, bélproblémák előfordulnak) . Ezidáig úgymond hiba-nélküli...
ITP-vérkép
Tisztelt Doktornő! Én egy 36 éves nő vagyok, aki 17 éves kora óta thrombocytopeniás (ITP) . Ennek száma igen változatos, leginkább 80 és 120 G/L...
Trombózispanel értelmezése
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Meddőségi kivizsgálás keretében trombózispanel vizsgálaton voltam. V-ös faktor Leiden mutáció, Protrombin 20210A...
Labor eredmény
Tisztelt Doktornő, Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz. Évek óta a labor eredményemen egyes értékek az alsó határtérték alatt vannak. ...