Herpesz fertőzés

Tisztelt Doktor úr. A párom orális szexben részesített, ami kb 15-25 másodpercig tartott csak, mert rádöbbentünk (sajnos előtte a vágy hevében megfeledkeztünk róla) hogy neki ajakherpesze van, ami pár napja jelentkezett. A kérdésem az lenne hogy mennyire esélyes, hogy ennyitől ez az ajakherpesz típus, genitális herpeszt okoz nekem? Amennyiben esélyes, mennyi idő múltán mutatható ki ez, hova érdemes fordulnom? Köszönettel

Dr. Petróczi István válasza herpesz témában

Tisztelt Uram!

7-10 nap után megnyugodhat....

Ha hólyagocskák vagy valami egyéb mégis jelentkezik, menjen el bőrgyógyászhoz,

Vagy: a párja írasson még abból a gyógyszerből, amit ő használ.

Kívánom, hogy ne legyen rá szükség....

Üdvözlettel:

Petróczi dr.

Kérdés: 2022. február 08., 11:13; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Nemi betegség
Parkapcsolati problema
Mikorra várható a menstruációm?
Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok. Most kezdtem el január 3.-án(a menstruàcióm 5.napján) szedni először a Lindynette 75/20 mg fogamzásgátlót....
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta