• Stroke és tudatkiesés kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estet kivanok! Ismet edesapammal kapcsolatosan irok, keszittettunk EEG vizsgalatot, de nincs epilepszias tunet. Idokozben ismet korhazban volt, infuzios kezelest kapott es vitaminokat. Hazakerulve ugyanugy alakul az allapota. Vannak napok, amikor egeszen jol van, maskor meg magankivul van es nem is beszel. Mar nem tudjuk mit tegyunk, az orvosok sem biztatnak semmi joval. Mit ajanlanak mit tegyunk, meg milyen vizsgalatokat vegeztessunk el? Hogyan gondozzuk? Tisztelettel:bevakata

        WEBBeteg szakértő válasza a agyérgörcs témában

        Kedves Kérdező! Nehéz a leírás alapján bármit is mondani. A leírt tünetek lehetnek viselkedés megváltozásból, amit okozhatott a lezajlott stroke, lehet hangulati probléma miatt is, ha állapotát felfogja, érzékeli és emiatt elkeseredik. Esetleg még egy pszichiátriai vizsgálat jöhet szóba, mely ha szükséges a hangulatra, nyugtalanságra tud gyógyszert javasolni. Az ápolásában a legfontosabb a torna, mozgatás, illetve a lehetőségekhez mérten különböző feladatokkal való ellátása, melyet meg tud csinálni, hogy hasznosnak érezze magát. beszéltessék a régi emlékeiről, tartsanak neki minden nap beszámolót a napjukról. Ne kezeljék nagy betegként, ne hangsúlyozzák mit nem tud, próbálják hagyni, minél több mindent ő csináljon, biztassák.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 19:25; Megválaszolva: 2011. október 14., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés