• Agyi infarktus után miért zsibbadok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!(Doktornő!) 2 hónapja kis kiterjedésű agyi infarktuson estem át. A Bal oldalam zsibbadása azóta sem múlt el. Miért zsibbadok? Mi befolyásolja, a zsibbadás erősségét?(sokszor szinte fájdalmat okoz az erős zsibbadás)Meddig tart amíg elmúlik a zsibbadás? Rendszeresen tornázom, de van-e még valami, amivel elő tudnám segíteni a zsibbadás elmúlását (Tegretolt írtak fel a rehabilitáció során, de sajnos semmi jótékony hatását nem érzem)Köszönettel:Sáray Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke, zsibbadás témában

        Kedves Ildikó! Valószínű, hogy a zsibbadását az okozza, hogy a stroke során az agy érző központja sérült és ez okozza a zsibbadásos panaszokat. A Tegretol jó hatású rá, de lehet, hogy az adagján még emelni kellene. Ha ez nem használ lehet még a fájdalomküszöböt csökkentő szerekkel próbálkozni pl. Teperin, Anafranil. Kérje neurológusa segítségét.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 16:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés