Agytörzsi laesio

10éve, a STROKE ambulancián jártam, az MRI vizsgálat, ezen kivül még, Cavernomát is igazolt, Bal mesencephalonba.Ticlidet szedek. Mennyi az esélye, hogy Strokot kapok? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza stroke témában

Kedves Hölgyem!

Erre a kérdésre pontos választ adni lehetetlen, prognózist az ön betegségével kapcsolatban csak a kezelőorvosa fog tudni mondani, mert ő ismeri legjobban az ön állapotát.

Kérdés: 2011. január 10., 10:26; Megválaszolva: 2011. január 11., 08:39
Kérdések és válaszok: Stroke (Agyvérzés és agyi érelzáródás)
Erek állapota fiatalon
ischaemias laesio
November 8.-án az utcán lettem rosszul, mentő érkezett magas vérnyomást mértek, és mivel előző nap extra mennyiséget bicikliztem (cca 100 km) ...
Esetleges Orvosi mulasztás...
Stroke utáni állapot
vérhígító szedése melett lehet-e...