bajesete voilt

az ugy be szeretnem segitseget kerni volt egy munka helyi balesete es be ultettek neki 2 20 centis vasat bmar 2 eve miert lehgetseges ba lab allando fajdaloma es rendszeres fajdsalom ejelenbte hogy nem tudja kinyujtani mit lehetne etenni ellene nhogy csillapitcsuk neki a fajdalmat mot aja nlana ebbe kerem segiseget

Dr. Bogdán Aurél válasza végtag műtét utáni fájdalom témában

Nehezen tudtam kérdését értelmezni, de a pontos válaszhoz elengedhetetlen lenne néhány vizsgálat és a dokumentációk ismerete. Természetesen okozhatja a panaszokat a bent lévő fémanyag, de sok már dolog is állhat a fájdalom hátterében. Mindenképpen javasolt kezelő, vagy operáló orvosának felkeresése, vagy ha ez nem lehetséges, akkor egy baleseti sebész szakorvos megkeresése, aki röntgen, ultrahang vizsgálatok után pontosabb választ tud adni. Addig is használjon nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú kenőcsöt, tablettát.

Kérdés: 2016. március 02., 17:54 ;Megválaszolva: 2016. március 05., 22:34
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés