Zsircsomo?

Kedves Doktor úr! Nekem a lapockámon van már kb.10 éve egy elég nap "pukli"puha a tapintása, nem fáj csak elég csúnya, kérdésem az lenne mi lehet ez? Illetve hogyan lehetne ezt eltüntetni? Válaszát köszönöm!

Dr. Papp Géza válasza zsírcsomó témában

Kedves Kérdező, valóban vélhetően zsírcsomóról (lipoma) van szó, műtéttel el lehet távolítani. A kozmetikai eredményről azonban csak orvosi vizsgálat után lehet egyeztetni.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2016. január 17., 21:15; Megválaszolva: 2016. január 21., 00:11
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
zsírcsomó hasizmon
Kell-e ilyenkor sebészeti beavatkozás, vagy milyen alternatív kezelések jöhetnek szóba. Műtét esetén, a hasizom ott vékony, esetleg utána hasi sérv...
Zsírcsomó
Tisztelt Doktornő/Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy zsírcsomó kialakulhat-e szúrás után? Úgy értem, ha pl. tüske, vagy valami hasonló megszúr...
Zsírcsomó
Üdvözlöm! Találtam lapockám szélén egy csomót ami nagyon fáj is és kisugárzik a hónom aljába de ott nincs semmi. Elmentem a körzeti orvoshoz...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett