Dr. Papp Géza

Dr. Papp Géza

Sebész
Bemutatkozás:

Jelenleg nincs létrehozott önéletrajz, kérjük, látogasson vissza később!

Legutóbbi válaszai

Szteroidos kúp

Kedves Kérdező! Az 5 hét még belefér, utána javasolt a kontroll kb. 6. héten. Ha ez sem segít, lehetséges hogy műtétet kell végezni önnél. Üdvözlettel.

Egyoldali lágyéksérv mütét

Kedves Kérdező! A műtét altatásban történik. Átlagosan 30-50perc. A műtét után 6 órával ihat, másnap ehet. Fájdalomcsillapító kellhet 3 napig, utána nem valószínű. Drain általában nincs. Szoros alsónadrágot, fürdőgatyát vigyen magával a műtétre, segít a duzzanat ellen. Varratokat egy hét után vesznek ki. Mozogni másnaptól tud, egyre jobban,...

Beszűkült ánusz tágítása

Kedves Kérdező! A heges bőr tágítása nem lehet sikeres, újabb hegesedést okoz. Plasztikai beavatkozás szükséges proctologus orvostól. Sajnos kevés a valószínűség a sikeres beavatkozásra. Javaslom a Gastromed felkeresését Budán. Üdvözlettel.

Végbélsipoly

Kedves Kérdező! A műtéti megoldás már igen régóta bevált módszere a sipoly megszüntetésének. Extrém esetben történhet olyan sérülés, amely bél kivezetést eredményezhet, de alapvetően biztonságos módszerről van szó. Sikeres műtét után van esély arra, hogy a napi gondot jelentő váladékozás megszűnjön. Jelentkezzen sebészénél. Üdvözlettel.

Nagy kiterjedésű májciszta

Kedves Kérdező! A leszívás nem megfelelő módszer a cysta kezelésére. Laparoszkópos fenesztraciot kell végezni. Javasolni számos kollégát tudok, de legegyszerűbb, ha megkeres az Uzsokiban. Előjegyzés a 4673700 / 1749 számon Üdvözlettel.