• Dr. Papp Géza

        Sebész

        384

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        Sebész

        Bemutatkozás:


        Jelenleg nincs létrehozott önéletrajz, kérjük, látogasson vissza később!

      • Dr. Papp Géza legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Panasza sajnos gyakori. A zsibbadás gyakran megszűnik a 3.-4. hónapra, de néha elofordul, hogy kisfokban megmarad a zsibbadas hosszú távon. Teendő nincsen, esetleg Milgamma szedése javasolható. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Ez a beavatkozás utáni állapotnak felel meg. Lassu felszívódása várható, melynek elősegítéséhez használjon fekete nadálytő krémet, kerülje a napozást, illetve kérje az érsebész tanácsát. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Zoltán! A laparoszkópos műtét után ennyi idő elteltével ezek a jelek normálisak lehetnek. Amennyiben 6. héten is ilyen jeleket észlel, keresse fel operáló orvosát. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Szerintem egy egyszerű folyadékos átmosást kell készülnie, semmi többre. Ugyan az a kotescsere fog megtörténni mint korábban. Aggodalomra semmi ok. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Kockázat mindenképp magasabb, de ez a májbetegség súlyosságától nagy mértékben függ. Elsődlegesen a belgyógyászt keresse fel, hogy mennyire komoly a máj betegsége. Ezt követően jelentkezzen a sebészeten. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Kérem keresse fel panaszaival az ortopédiai szakrendelést. Amennyiben valóban csont eredetu a duzzanat, ott tudnak segíteni. Ha az ortopédia nem tud véleményt adni, a sebészetet keresse fel. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Nem valószínű. Sokkal inkább nőgyógyászati eredet jön szóba a panaszok alapján. Keresse fel a nőgyógyászt, hogy a panaszai alapján kezelést indítson. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Vélhetően condylomaja van. A külső területen elhelyezkedő szemölcsöknek az ecsetelése, a belső szemölcsök kiégetése segíthet. Ezt a proctologus fogja elvégezni. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Elsősorban gerinc eredetű fájdalomra gondolok, de egy hasi uh végzése is szóba jön. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Étrendi váltás, rendszeres könnyű testmozgás, életmód váltás, napi 2x zuhanyzás, kúraszerű krém használat javasolt. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A gyereksebészeten vagy a bőrgyógyászaton mutassák meg. Vizsgálat nélkül nem lehet véleményt mondani. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves István! A műtét a testsúly csökkentése után javasolt. A cél a 35 alatti BMI érték. Az étkezése mellett a testmozgásra figyeljen. Ha új panasza jelenik meg, jelentkezzen a sebésznél. A műtét részleteit majd akkor beszélje meg a sebésszel amikor arra sor kerül. Haskötőt nem kell hordania. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Ilona! Ha a szakrendelőben nem tudnak önnek tanácsot adni, kérem forduljon a területi sürgősségi osztályhoz. A végtag vizsgálata nélkül nem lehet véleményt mondani az állapotáról. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Már korlátozás nélkül nyugodtan mehet vízbe, fürdőbe. A biztosítással kapcsolatban: http://www.neak.gov.hu/felso_menu/lakossagnak/ellatas_magyarorszagon/jogosultsag_az_ellatasra/ellatasra_jogosultsag_igazolasa/taj_kartya Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Önnek vagy aranyere vagy tályogja lehet. Kérem keresse fel a sebészeti ügyeletet, hogy megvizsgálják. Üdvözlettel Papp Géza