• Hónalj csomok!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor! Több éve van egy csomóm a hónaljban, már látta 2 onkológus, egy házi orvos és egy üzem orvos, és egy nőgyógyász. Csak tapogatták azt mondták szerintük zsír csomó és ha a vérvétel eredménye jó akkor nem kell izgulni. Azt mondta az üzem orvos hogy jó a vérvétel eredményem és jó az a 45-ös süllyedésem. A csomó évekig nem változott semmit de most mintha egy másik kicsi is kezdődne mellette. A nagy csomóm olyan 1 cm lehet. Utoljára 1 hónapja látott orvos. Kérdésem az, tényleg meg lehet állapítani hogy zsírcsomó? A melleimet egyik sem vizsgálta meg pl. még csak mammográfiára sem küldtek. Nyugodt lehetek a csomóim miatt, vagy menjek el valahová ahol kivizsgálják?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsírcsomó témában

        Kedves Kérdező! Egyszerűen tisztázható a csomó szerkezeti felépítése. Kérjen egy beutalót lágyrész ultrahangra, és itt megnézik, hogy zsírcsomó, esetleg nyirokcsomó valószínűbb.


        Kérdés: 2012. január 13., 08:26; Megválaszolva: 2012. január 16., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr, Gyenge IBS-D szerű betegséggel kűzdök, ami reggeli 1 kemény és 1-2 lágyabb/hasmenéses székelést jelent. Laktóz érzékeny vagyok és étel allergiám is van. Emellett nehezen kűzdök meg a váratlan helyzetekkel és hajlamos...
        Tisztelt Doktor Úr! Párommal gyermeket szeretnénk, eddig 2 sikertelen próbálkozáson vagyunk túl. Párom 36 éves én 32. Nem szedünk semmilyen gyógyszert és nincs semmilyen betegségünk. Mielőtt belekezdtünk a babatervezésbe voltam...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció