Miért nem fáj a lábam?

2012-ben Hallux valgusl.d. Dig.ham.II.p.l.d.SubluxMTPII.p.l.d. 2014juniusMetatarsalgial.dExost.metat.V.p.l.d. 2014.nov.Hallux valgusls. Metatarsalgia p. l. s. Arthrosis MTP V.p.ld. Járáskor minkét talpamban, a műtéti területen fájdalmat érzek, különösen a bal lábamon. Milyen betétet viseljek, hogy elviselhető legyen az életem? Mit tegyek Doktor Úr? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza ortopéd cipő, vagy betét műtét után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Látatlanban szendvicsszerkezetű lúdtalpbetétet tudok javasolni, amit legalább 1-2 hónapig viselni kellene. Lehet, hogy az elején jobban fog fájni, de ha megszokta a láb a betétet, akkor jelentős javulást eredményezhet. Ha nem így történne, akkor keressen fel ortopéd szakrendelést, mert valószínűleg ortopéd cipő viselésére lehet szüksége.

Kérdés: 2015. január 22., 18:50; Megválaszolva: 2015. január 25., 23:22
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus