fekvőgipsz

Tisztelt Doktor Úr! Fiam 11 éves és egy foci meccs közben eltörte a lábszár csontját, amit műteni kellett. 2 drótot helyeztek be neki. harmadik hete fekvőgipszben van. A röntgen alapján minden rendben van. Mivel már nem nagyon tud feküdni így napközben többet ül, ilyenkor is fel van téve a lába egy székre. Kérdésem az lenne hogy 2 napja estére bedagadnak a lábujjai. Fájdalma nincsen. Ez normális folyamat? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábszár műtét után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ilyen típusú panaszok előfordulnak, mert a végtag körfogata változik és így a gipsz nyomási tüneteket okozhatnak, ami duzzadást elszíneződést okozhat. Mindenképpen keresse fel operáló orvosát, ahol már lehet, hogy a járó gipszet is megkapja.

Kérdés: 2015. január 08., 18:34; Megválaszolva: 2015. január 13., 10:37
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus