segítség kérése

"6 éves két gyermekes anyuka vagyok. Már gyerek korom óta küzdök a problémámmal, ami hogy a mellkasom és a szegycsontom eléggé kiemelkedik a testemtől. Ez már lelkileg is nagyon megvisel, nagyon szégyenlem és útálom a testem. Azt hallottam hogy ezt műtéttel lehet korrigálni, amit még esetleg a tb is támogatna. Ez igaz? Azt mondták hogy a házi orvostól kell kérni beutalót vizsgálatra, de mégis hová kellene mennem? Azt is mondták Hogy mivel Bács_kiskun megyei vagyok, talán pesten végeznének rajtam műtétet. De hová kellene mennem először, nem vagyok jártas az orvoshoz járásban. és mennyire kockázatos ez a műtét, és mennyire látszódna a helye. Bár egy heggel a testemen jobban tudnák élni mint a mostani állapotommal. Kérem segítcsenek nekem. hová kellene mennnem először, hogyan megy ez az egész folyamat. Nagyon köszönöm. Egy elkeseredett nő vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkasi deformitás témában

Tisztelt Kérdező!

A mellkasi deformitások kezelése a mellkassebészeteken végzik. Ebben az életkorban már nagyobb műtéti megterheléssel jár. A pectus carinatum műtéti korrekciójának megítélése és a lehetőségek megbeszélése miatt keressen fel nagy centrumban működő mellkassebészeti szakrendelést. A beutaló köteles szakrendeléshez kérje háziorvosa segítségét.

Kérdés: 2012. június 22., 14:31; Megválaszolva: 2012. június 23., 22:55
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus