heliko baktérium,

tisztelt dr úr/nő.gyomor fájdalom miatt tükrözésen vettem részt és szövettent is vettek ami kimutatta a helikó baktérián gócokban kis mennyiségben kaptam klacidot és amoxicillint és még heveny gasztritiszt is és gastrooesophagealis reflux amire esomeaorazol activ 40 mg kaptam a biotikum elfogyott de még mindig szúródik a hasi uht rendben volt. kérdésem: medig tart a gyógyulás vagy már tünetmentesnek kellene lennem? vagy más baj van? mitt tegyek hogy hamarabb elmuljon? mennyi idő kell mire teljesen elmulik? pl kv t lehet inni? nagyon félek kérem segitsen mikor mulik el vagy mit tegyek? előrer is köszönöm béla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza helicobacter pylori témában

Kedves Kérdező!

Nem írta meg, hogy mióta tart a kezelés. A refluxbetegség tüneteinek javulása egy hét után már várható, a kávéfogyasztás nem szokott jót tenni. Ha a hasi Uh rendben volt és a gyomortükrözés is csak a fentieket mutatta, nincs min aggódnia.

Kérdés: 2014. február 06., 08:16; Megválaszolva: 2014. február 06., 17:52
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mélyaltatásban is végeznek...
Tisztelt Doktornő! Hallottam róla, hogy bódítáősban is végezenke gyomortükrözést. A kérdésem az lenne, hogy intubálásban altatásban is...
Helicobakter és reflux
Üdvözletem! Tisztelt Dr. Úr/ DR.Nő 3 éve refluxra szedek gyógyszert Rabemann 20 mg. 1 hónapja volt gyomortükrözésem, mert panaszaim állandóak: ...
Helicobacter pylori
Két éve kiirthatatlan belőlem ez a baktérium, évek óta sok a savam, a nyelőcsövem sejtjei már elkezdtek átalakulni /Barrett szindróma/. Járok...
Reflux és egyéb panaszok
Már fiatal koromban sok volt a savam, de megtanultam ezzel együttélni. Azonban ahogy multak az évek vérnyomáscsökkentőt irt fel a háziorvosom, mivel...
Helico
T.Doktornő/úr! A háziorvos egy teszttel megállapította, hogy Helico baktérium ellenszer van a véremben. Klacidot (2*1, 500mg) és Amoxicillin-B-t ...