• Mi az oka a memóriám lassulásának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, Napi 3x60 mg Zeldox, 2x500 mg Depakine, és 2x150 mg Olvexya mellett úgy érzem hogy a memóriám nagyon meg van lassulva. Régebben a gyógyszerek szedése előtt mint a szivacs úgy szívtam magamba a tanulni valókat. Olyan vagyok mint a viccben a kiselefánt. Lassan tanulok könnyen felejtek. Különben szó szerint olyan lettem a gyógyszerektől mint egy kiselefánt. Meglassultam. A diagnózisom skizoaffektív zavar. A betegségem miatt vagy a gyógyszerek miatt vagyok jelentősen meglassulva. Angolul tanulok de kín szenvedés az egész számomra. Válaszát köszönöm, Minden jót kívánok!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a skizoaffektív zavar, kezelése témában

        Tisztelt Kérdező, Mindhárom gyógyszer hozzájárulhat a memóriazavarhoz, melyhez a skizoaffektív zavar tünetei is társulhatnak, különösen depresszív állapotban. Kezelőorvosával kéne megbeszélni, hogy tudna-e esetleg csökkenteni, változtatni a gyógyszerein. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. február 21., 16:33; Megválaszolva: 2020. február 22., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.