• Depressziós vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő Olyan problémám lenne. hogy sokszor depresszios vagyok Gyakran tör elő belőlem félelem Sokszor fordul elő, hogy félelmet érzek az emberek jelenlétében Nem megyek inkább utcára se már Öngyilkossági gondolataim is voltak.. Semminek érzem magam és szinte mindig szomorú vagyok Úgy érzem amit kitűzök magam elé nem jön össze Voltam fogászati beavatkozáson, és rámtört a félelem reszkedett az egész testem a fejem rázkódott nem tudtam ellene mit tenni és csak nőtt bennem a félelem érzet Nem tudom mit tegyek vagy mi okozhatja ezt.. El vagyok keseredve..

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a félelem témában

        Tisztelt Kérdező, Személyesen kéne felkeresni egy pszichológust, és a segítségével rájönni, mi állhat a szorongások hátterében. 16 évesen még a területi Nevelési Tanácsadóhoz is lehet fordulni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2018. szeptember 20., 21:13; Megválaszolva: 2018. szeptember 23., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: