• Kutyáktól való félelem!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Itthon 2 kutyám van egy labtador és egy magyarvizsla. Nagyon szeretem őket és engem fogadtak el gazdának is sosem féltem tőlük. Azonban 1 hete megkért a szomszéd hogy menjek be náluk egy papirért ám nem számoltam arra hogy senkinem lesz otthon és azthittem hogy a kutyájuk be van zárva. Valamilyen harcinkutya féle, ugye egyből ugatott rám és majdnem támadott is de egy székkel megtudtam magam védeni igy nem harapott meg de nagyon megilyedtem és sajnos senki nem segített de sikerült kijönnöm onnan. De sajnos oly annyira megijedtem, hogy most minden kutyától félek még az enyéimtöl is akiket kiskoruk óta ismerek, és inkább nem megyek közel hozzájuk hogy ne érezzék rajtam a félelmet. Ön szerint mit kellene tennem hogy legyőzzen ezt a fajta félelmet illetve szorongást? Előre is köszönöm válaszát!

        Kovács Piroska válasza a félelem témában

        Kedvesem! Legelőször tisztázza a szomszédjával a helyzetet, aki ilyen helyzetbe hozta. Itt kezdődik ugyanis az önmagáért való kiállás! A következőkben pedig kérjen segítséget/tanácsot kutyás társaitól. Időközben gondolom oldódott a feszültsége, és saját kutyáit nem bünteti azzal, hogy kerüli őket megvonva tőlük a legnagyobb jutalmat: a saját gazdit! Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu


        Kérdés: 2014. december 16., 21:26; Megválaszolva: 2015. január 19., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.