Elég a 30-as?

Kedves Doktornő! Escitil helyett most Cymbaltát szedek. 6. hete. 30-as adagot veszek be egyszer egy nap. Ön szerint ez elegendő? A tájékoztatóban is az van írva, hogy 60-asra emelik depresszióban, szorongásban. Véleménye szerint ez az adag megfelel kb. egy 10-es Escitilnek? Tudom más az összetevő, hatásmechanizmus, de egy körülbelüli értékre lennék kíváncsi. Köszönöm.

Dr. Pálvölgyi Rita válasza antidepresszáns beállítása témában

Tisztelt Kérdező,

Szerintem érdemes volna próbálkozni az emeléssel, ha nem kielégítő a hatása. Escitilből 10, Cymbaltából 60 mg az átlagos terápiás dózis.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 30., 11:21 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 22:07
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok