Edesanyam gondjai

Kedves Rita! Edesanyammal kapcsolatosan irok, Edesanyamal mostanaban gond van, ugy gondolja hogy figyelik, lehallgatjak a telefonjat es kovetik, de ezt mar betegesen gondolja es ezt nem tudjuk kiverni a fejebol, estenkent fel es nem nagyon megy ki a hazbol! Legyen szives valaszoljon, hogy mit tegyunk ez milyen gond lehet kesobbiekben, ha nem foglalkozunk vele, legyen szives adjon egy iranyt, amin eltudunk indulni, elore is koszonom a valaszat! Szep napot! Tisztelettel Istvan

Dr. Pálvölgyi Rita válasza időskori paranoid zavar témában

Tisztelt Kérdező,

A területileg illetékes Ideggondozóba kéne elmenni az édesanyjával. Ott tudnak segíteni, gyógyszert írni. Nem ritka, hogy idős korban kialakul egy ilyen paranoid zavar. Általában kis mennyiségű gyógyszerrel is jól féken tartható. Ha viszont nem kap gyógyszert, az állapot várhatóan csak romlani fog.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 19., 15:27 ;Megválaszolva: 2016. január 19., 18:46
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség