• Mi lehet velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt pszichológus. Már legalább egy-két hónapja, hogy olyan mintha nem is ennek a világnak a része lennék. Az eddig jól működő emlékezetem most teljesen zavaros. Ingerlékeny, fáradékony és agresszív is lettem. Olykor annyira szórakozott vagyok, mintha valamilyen szer hatása alatt állnék. Pedig semmit sem szedem. Egyszerűen nem tudom, hogy mi van velem. Az iskolában is. Hiába tanulok, de az anyag nem marad meg a fejemben, nem emlékszem rá. A legkisebb stressz hatására is elsírom magam. Pedig én aztán nem vagyok egy sírósa fajta. Tudna segíteni?

        Kovács Piroska válasza a kamaszkor témában

        Kedvesem, Keressen fel egy szakembert: iskolapszichológust vagy az illetékes pedagógiai szakszolgálatot, ahol konkrét segítséget kaphat, miután diagnosztizálták a problémáját. Addig pedig olvasson egy kicsit a kamaszkor lelki történéseiről. Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu


        Kérdés: 2014. november 28., 18:37; Megválaszolva: 2014. november 29., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: