• A barátom beteg vagy inkább lelkidolog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot azt szeretnem megkérdezni, hogy ha valaki sokszor megismétli önmagát, van hogy dadog, volt depressziós hajlama is, lehetséges hogy a lelki dolog miat van, vagy esetleg betegség talán Tourette Szindróma? Lassan egy éve.

        WEBBeteg szakértő válasza a dadogás témában

        Kedves Kérdező! A dadogásnak és az ismételgetésnek lehetnek lelki okai. A Tourette-szindrómásokra inkább az jellemző, hogy önkéntelen mozgásokat végeznek és hangokat vagy egyszerűbb szavakat mondanak. A leírás alapján a barátjának egy pszichológust kellene felkeresnie a gyógyulás érdekében.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. augusztus 05., 21:06; Megválaszolva: 2014. augusztus 09., 00:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: