kell-e újabb vizsgálat?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hónapja állandó nyomást, szúrást érzek mellkasomban és néha fáj a bal karom. háziorvosom EKG vizsgálat után megnyugtatott, nincs a szívemmel gond. Én azért mivel nem szűntek panaszaim két kardiológust is felkerestem ahol szívultrahang, EKG, és terheléses EKG maximális teljesítése után kizárták a szívbetegséget. Panaszaim most sem múlnak, érdemes még szív irányban további vizsgálatokat végezni? Ha nem akkor mi okozhatja? Köszönettel várom válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mellkasi fájdalom témában

KEdves Kérdező!

Ha két kardiológus is kizárta a szívbetegséget, az megnyugtató. Javasolt lenne a lelki okokat tisztázni, pszichiátriai szakvizsgálatot javaslok, hiszen a stressz okozta problémák tökéletesen utánozhatják a kardiológiai betegségeket.

Kérdés: 2012. június 01., 21:39; Megválaszolva: 2012. június 04., 09:47
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt