• Kényszeres?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kisfiam 3 eves, okos, komunikativ kisfiu, alkalmazkodo, jo korulmenyek kozt neveljuk..Egy ideje vettuk eszre, hogy pl.allandoan fujatja velunk az orrat, ott kezdodott..de ha nem nathas, akkor is.. Aztan jott a tobbi, felturni minden pulcsija vagy kabatja ujjat, kulonben hiszti volt a reakcio...vagy kepes lemondani a fagyirol, mert fel, hogy ragacsos lesz a keze...Nem ertem mibol indult ez az egesz, szeretjuk, es odafigyelunk ra. Neha nevetunk rajta, hogy olyan, mint a TV-ben a Monk nyomozo....de aggodok erte nagyon! Miert lehetnek ezek a potcselekvesek? Kerem segitsenek! Teljesen tanacstalan vagyok! Koszonom!!

        Dr. Varga Tamás válasza a kényszerbetegség témában

        Tisztelt KÉrdező! A tünetek hátterében álhatnak szorongásos- kényszeres mechanizmusok, mely ebben az életkorban nem annyira ritka. Ha a probléma tartóssá válik és a hétköznapkat megnehezíti gyermekpszichológiai segítséget keressenek.


        Dr. Varga Tamás, pszichiáter
        pszichiáter Itt kérdezhet

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2012. április 18., 21:47; Megválaszolva: 2012. április 19., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: