szexuális gondok fejben

Tisztelt Hölgyem/Uram! Kényszerbeteg vagyok, ami nem is lenne akkora probléma, együtt tudok élni vele. Azonban a volt barátnőmmel egy idő után elromlott a szexuális életünk, amiből szakítás lett. Korábban minden tökéletes működött, ám az ügyetlenkedések és egyéb bajok miatt teljesen elromlott a szexuális életem. Akárhányszor sor került rá, elkezdtem pánikolni és hamar elmentem, mindig beugrott, hogy jaj csak most ne menjek el hamar. A korábbi 20-30 perces szex helyett jó ha 1 percig tart. Azóta több lányt kosaraztam ki, mert féltem, hogy ugyanúgy elromlana egy idő után. Elkezdtem pszichológushoz járni, aki hipnózissal gyógyít, ám félek az OCD-m miatt ez nem lesz hatásos. Mit javasol, mit kéne tennem, hogy ismét olyan legyen a szexuális életem, mint régen?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza kényszerbetegség témában

Tisztelt Kérdező,

Azt nem gondolnám, hogy az OCD miatt a hipnoterápia ne lehetne sikeres. Még azt is el tudom képzelni, hogy ha arra fókuszálnak, a kényszerek terén is lehet javulást elérni.

Természetesen a szex terén bekövetkező változást csak a gyakorlatban lehet megtapasztalni. Egy érzelmileg biztonságos kapcsolat ebben sokat segíthet. Jó volna, ha nem menekülne el azonnal egy kapcsolatból, ha úgy érzi, nem 2 megfelelően teljesített". Kéne esélyt adni egy következő alkalomra is.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. március 14., 16:27; Megválaszolva: 2016. március 16., 17:00
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?