Mi okozhatja?

Jó Napot! Apósomat prosztata meg nagyobbodás miatt húgyúton keresztül műtötték hirtelen vizelet elakadás miatt (2012. 06 01-én) A terápiának megfelelő gyógyszeres kezelést használja (gyulladás csökkentőt és prosztata gyógyszert) . Műtét után alhasi fájdalma jelentkezett (2012.0610.-e körül) , el-el akadó vizelettel mely szinte csak csepegett. Fájdalom csillapító bevétele és nagy erőkifejtés után nagy sebességgel "csirkemáj" állagú dolog ürült a vizelettel ez után a vizelet erős és vastag sugárban távozott, de a probléma folyton ismétlődik. Az érdekelne, hogy ez miért van, meddig állhat fent ez az állapot, rosszabbodhat-e, lehet-e segíteni, javítani ezen valamilyen úton módon, el fog-e múlni, feltétlen menjen-e vissza az urológusához?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztata témában

Kedves Kérdező!

Mivel apósából véralvadék ürül, érdemes lenne felkeresniük operáló orvosukat, tekintettel nem tudni mennyi alvadék van a húgyhólyagban, van-e még vérzés, stb.

Minél előbb...

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. június 12., 23:47; Megválaszolva: 2012. június 13., 11:44
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR