• Porsztatagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő/Úr, kérem szépen, most már 6 éve szenvedek prosztatagyulladástól, azóta amióta eltávolították a garatmanduláim, a rettenetesen begyulladt korszakban kezdődtek a sűrű vizelési inger szimptómák.Eltávolítás után egy pár hónapig jó volt, de mostanra már 6 éve nem vagyok jól. Somogy megyében a kaposvári kórház urológus főorvosához jártam aki most azt tanácsolja, h termoterápiával megszüntetjük a problémát s addig szedjem az Uro-vaxom készítményt. Rokonságomban van egy andrológus dr. Nő aki óva int ettől a beavatkozástól, állítása szerint sokkal nagyobb roncsolást okoz mint javulást! Ezenfelül, felső légúti góckutatásra akar elküldeni, ill szájsebészetre, hogy onnan eredő a gyulladás gyökere! (Ureaplasma pozitivitásom van). Rengeteg doxycycline szedtem már be, s más készítményeket, ill Fetamosin, Alfetin uno-t szokott adni a főorvos úr. Meleget szereti a prosztatám, mármint melegben lenni, víz, levegő. Mit tanácsol? Előre is köszönöm kompetens válaszát! József

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztata témában

        Kedves Kérdező! Azt kell mondjam, nekem sincsenek jó tapasztalataim az eszközös termoth.-ról. Ezzel szemben -a herék megfelelő hővédelme mellett! - az ülőfürdős melegkezelésről több betegem is pozitív tapasztalatokat szerzett. Góckutatás szintén hasznos lehet, egy nem megfelelő fogazat, elhanyagolt szájhigiéné szintén okozhat problémákat. Jobbulást kívánok!


        Kérdés: 2012. március 10., 21:49; Megválaszolva: 2012. március 17., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt. Műtétet követően második nap, teljesen lezsibbadt deréktól lefelé, de az egy nap alatt elmúlt,...