Dr. Szimuly Sándor

Dr. Szimuly Sándor

Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Csuklótörés utáni probléma

Kedves Levélíró! Nagyon zavaró lehet a fent leírt probléma. Valószínűleg a gipszrögzítés és az a tény, hogy heteken keresztül nem használtad a kezeidet vezettek a kialakult állapothoz. A változtatást a kéz kisizmainak az erősítésében és aktív használatában látom. A konditerem és a kosárlabda is hasznos, azonban ki kellene próbálni olyan tornát,...

Erek visszahúzódása

Kedves Szilvia! Panaszai nem típusosak, valószínűleg nincs komolyabb probléma a háttérben. Ha Önt zavarja, háziorvoshoz forduljon első körben. Üdv:

Menstruacios zavar

Kedves Levélíró! Valószínűleg valamilyen hormonális zavar áll a háttérben, amely jelenleg nem okoz (a rendszertelen vérzésen kívül) komolyabb panaszt, a fogamzásgátló szedése pedig csak tünetileg rendezi a problémát. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, akivel meg kellene próbálni rendezni a panaszt. Üdv:

Légzési nehézség

Kedves Levélíró! Mielőtt bármilyen légzésjavító után nézne, előtte egy pulmonológiai vizsgálatot, illetve egy légzésfunkciós vizsgálatot javasolnék. Üdv:

Fájdalom

Tisztelt Hölgyem! Abban a kórházban lenne célszerű konkrét kérdést feltenni, ahol a babáját világra kívánja hozni. Véleményem szerint EDA elérhető minden olyan műtét esetén, ahol altatás nem szükséges. Ebből gondolom, hogy elvi akadálya nincsen annak sem, ha szülés során szeretne epidurális érzéstelenítést kérni. Ne féljen kérdezni, hiszen...