Dr. Mogyorósi Richárd István

Dr. Mogyorósi Richárd István

Sebész
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Száj korekció

Kedves Kérdező! Megoldható, természetesen, egy ajakkorrekciós műtét keretében. Keressen fel egy arc-, állcsont- és szájsebészeti szakrendelést, ahol az illetékes szakorvossal meg tudja beszélni a lehetséges műtéti megoldást!

Pofanyálkahártya rosszindulatu daganata

Kedves Kérdező! A műtétet követően több lehetőség van az eltávolított szövet pótlására, sebzárásra. A párja esetében azért kellett a test más részéről vett szövettel ezt végezni, mivel túl nagy volt a szövethiány ahhoz, hogy a sebszéleket egyszerűen össze lehetett volna egyeztetni. A műtét utáni sebgyógyulást, valamint a lebeny túlélését több...

Mitől lehet a gennyes köldök?

Kedves Kérdező! Ahhoz, hogy a műtét sikeres legyen, maradéktalanul el kell távolítani a teljes cisztát. Mindez csak akkor lehetséges, ha lement a gyulladás, addig helyi kezelés és antibiotikumos terápia a megoldás.

Kell e műteni a köldök sérvet?

Kedves Kérdező! A sérvek legrettegettebb szövődménye a kizáródás. Kizáródáskor a sérvkapu gyűrűszerűen összeszorul, a sérvtartalom ereit leszorítja, ezáltal a sérv fájdalmassá, feszessé válik, a bélműködés leáll és a megfelelő kezelés hiányában a sérvtartalom - legtöbbször bél - elhal. A kizáródás bekövetkezhet hirtelen, amikor is a beteg...

Műtét utáni sebgyógyulás

Kedves Kérdező! Így látatlanban azt javaslom, hogy mindenképpen keresse fel a műtétet végző orvost, és mutassa meg neki, hiszen ő az, aki folyamatosan nyomon követi a gyógyulását. Ez feltétlenül szükséges, hiszen a bőr érzékenységének számtalan oka lehet, és ennek függvénye a kezelés is.