• Cikatridina

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Márciusban méhszájsebemet lefagyasztották, azóta voltam kontrollon is, ahol megállapították, hogy minden rendben. Javasolták azonban, hogy néhány hónapig még egyszer-egyszer alkalmazzak cikatridina hüvelykúpot. Szerdán alkalmaztam az első kúpot, tegnap pedig pecsételő vérzés jelentkezett, ami még a mai napon is tart. Bár nem tűnik soknak, kissé aggasztó. Kérdésem az lenne, hogy a kúp okozhatja-e ezt,- tekintve, hogy hámlasztó hatású? Illetve az elmúlt egy hétben kisebb felfázással küzdök. Lehet bármely fenti eseménynek tünete a vérzés? Laurina fogamzásgátlót szedek... Szíves válaszát előre is köszönöm! Orsolya

        Dr. Deli Tamás válasza a méhszájseb témában

        Kedves Orsolya! A minimális pecsételésnek számtalan oka lehet, nem feltétlen függ össze a Cikatridinával vagy a felfázással. Ha elhúzódik vagy bő vérzés kezdődik, keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 25., 10:16; Megválaszolva: 2011. június 29., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés