Ect. iránti érdeklődés

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy voltam nőgyógyászati vizsgálaton, alhasban jelentkező tompa fájdalom miatt, és éjszakánkénti gyakori vizelési ingerem miatt! Ahol kismedence gyulladásra gyanakodtak, rákszűrést és tenyészeti vizsgálatokat is végeztek! Minden negatív lett! Két gyógyszert kaptam a Monural 3g granulátumot, és utána beszedésre az Azi Sandoz 250mg-ot! Ezeket a következő napokban fogom beszedni! A kérdésem az lenne hogy a leletemen láttam hogy az első orvos(mivel 4 orvos vizsgált 3 hét alatt) ráírta, hogy K: 5 Ft-nyi ect. tisztában vagyok vele hogy ez méhszájsebet jelent, és tudom, hogy kicsi. De ezzel mi lenne a teendőm, ez ezek a gyógyszerek hatására el fog múlni, vagy ez további kezelést igényel? Az orvosok nem mondtak róla semmit! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Eszter

Dr. Tekse István válasza Méhszájseb témában

Kedves Eszter!

Az ectrópiumra úgymond " vigyázni kellene ", hogy ne gyulladjon be és ne okozzon panaszt. Ezt valamilyen - széles a paletta - hüvely pH savasító készítménnyel érheti el.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. november 17., 16:57; Megválaszolva: 2014. november 22., 19:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Méhszájseb
Tisztelt Doktor/Doktornő! Minap voltam orvosnál, mert a kisebb dolgom nem tudtam elvégezni a mosdón, a nőgyógyász megállapította, hogy Cystitis...
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...
Fáradékonyság, gyengeség...