Méh heveny gyulladása

Tisztelt Dr. Nő! Voltam ma orvosnál és a a következőt állapította meg: N7100 a méh heveny gyulladásos betegsége, N7610 a hüvely szubakut és idült gyulladása. Kaptam dalacint. Több napja fáj a jobb oldalomnál lent és folyásom van és székrekedésem. Eléggé megijedtem ettől a gyulladástól, mert félek, hogy emiatt majd nem lehet gyerekem. Ez a betegség mennyire komoly? A gyógysze mellett még mit tudok tenni a mielőbbi javulás érdekében. Remélem nem lesz következménye. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza méhgyulladás témában

Kedves Anita!

Nem kell megijedni. Szedje a gyógyszert, pihenjen és pár nap alatt meggyógyul.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. április 27., 21:30; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Krónikus méhgyulladással küzdök november óta ami gennyes folyással jár együtt (STD negatív) emiatt rengeteg kúpot és...
Méhgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Krónikus méhgyulladással küzdök november óta ami gennyes folyással jár együtt (STD negatív) emiatt rengeteg kúpot és...
PAP vagy Bethesda, P3?
Tisztelt Doktor Úr! Részletesen leírom a problémámat, és előre is köszönöm, ha válaszol. 6 hete P3 ASC-US leletet küldött az orvosom...
Méh heveny gyulladása
Tisztelt Dr Nő/ Úr! Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a baj velem, mert nem múlik el a méh gyulladásom. Már szedtem Dalacint, utána Sumamed...
Gyakori méhgyulladás
Tisztelt Doktornő/Úr! Fiatal lány korom óta állandó nőgyógyászati gyulladással küszködök. 30 évesen egy hasi laparoszkóppal...