• Méhgyulladás vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Sajnos nem mentem rögtön orvoshoz a panaszaimmal, mert körülbelül 2 hónapja érzek fájdalmat együttlétek alatt. Éles, hirtelen jelentkező fájdalom az alhasamban, illetve behatoláskor a hüvelyemben. Sokszor volt egy minimális égető érzés is közben. Folyásom nincsen, és a hasam sem fáj alapjáraton. A menstruációm kb. ugyanennyi ideje borzasztóan fáj, nagyon görcsölök, ráadásul aggasztóan darabos is, most pedig már késik is. Márciusban voltam ultrahangon és rákszűrésen, akkor semmi bajom nem volt. Elmentem orvoshoz, megnyomkodta a hasam, ami fájt. A vizsgálat ennyiből állt, majd felírt egy Dalacin nevű antibiotikumot méhgyulladásra, amit 1 hétig szedtem, de sajnos nem segített. Azt hozzáteszem, hogy előtte 1 héttel pedig Sumamedet szedtem mandulagyulladásra. Mivel a Dalacin hatástalan volt, felírták az Azi Sandozt. Közben elmentem CRP vérvételre, aminek az eredménye teljesen negatív lett, vagyis nem mutat gyulladást a szervezetemben. Az Azi Sandoz 6 darabos, 2 van még belőle, és a vérvétel idején kettő fogyott el. Amit nem értek, az az, hogy ha negatív a CRP, akkor biztosan méhgyulladásom van?

        Dr. Kiss György válasza a méhgyulladás vagy talán más ? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Hüvelyváladékból gomba és baktérium tenyésztést, valamint az STD kórokozók közül :Ureaplasma, Micoplasma PCR vizsgálatot és ismételt hüvelyi ultrahang végzését javasolnám elsősorban és ezek ismeretében talán eredményesebb therápiát lehetne alkalmazni a panaszok megszüntetésére. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. augusztus 06., 09:40; Megválaszolva: 2019. augusztus 06., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: