Méhgyulladás?

Kedves Doktor Úr! Tizenhét éves lány vagyok. Évek óta fennálló tüneteim vannak, alhasi fájdalom ami a méhszájnál is megjelenik, fehér nyúlós folyás, viszketés, égő érzés valamint vizelés után kicsit csípő érzés. Kaptam már gyógyszert gombára rengeteget meg különböző antibiotikumokat és gyulladáscsökkentőket. Fél hónapja volt egy Laparoscopia vizsgálatom ahol csak annyit láttak hogy a méhem kicsit piros volt. A benne lévő folyadékot elküldték laborba de már nem találtak benne csak halott baktériumot. Valószínűleg a Sumamed ölte meg őket mert az volt a legerősebb gyógyszer amit kaptam. A Doktornő felírt 1hónapra elegendő Nidolt, valamint Detralexet a vérkeringés serkentése miatt. Azt mondta, hogy mivel már nincs benne baktérium ezért el fog múlni a gyulladás. Már a kezelés felén túl vagyok és még nem tapasztaltam semmi változást. Kértem, hogy írjon fel megint Sumamedet mert attól reméltem egy kis segytséget, felírt egy dobozzal, ami 3tabletta. Ettől megint nem lett semmi változás, talán a folyás mértéke csökkent egy kicsit. Most szedem még a Nidolt, de félek, hogy ez sem fog használni. Nagyon kétségbe vagyok esve mert láthatólag tudják mi a bajom, de mégse segítenek a gyógyszerek. Mit tanácsol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza méhgyulladás? témában

Tisztelt Hölgyem!

Alhasi panaszokat egyéb hasi kórképek is okozhatnak, kérem forduljon bizalommal családorvosához és kérjen egy általános kivizsgálást!

Belgyógyásszat, laboratórium, hasi ultrahang, Ct vagy MR vizsgálat--tehát érdemes több oldalról is megközeliteni panaszait és azt egyeztetni a nőgyógyászati leletekkel.

Legjobb bakterium valóban a halott bakterium, de kérem a Summamed-el óvatos legyen, mert erős gyógyszer,

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2015. november 09., 14:49; Megválaszolva: 2015. december 16., 15:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...
Vizelesi problema
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2hete egyutt voltam a parommal , majd ra par napra eszrevettem hogy nem egyszeru a vizeleturites! Érzem hogy kell el is megyek...