• Hüvelygomba nem múlik a kezelésekre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! December eleje óta küzdök hüvelygombával. Ez az első ilyen jellegű megbetegedésem. Először 6 db Gyno pevarylt kaptam. Mivel nem múlt el tőle dec végéig, felírtak 2 db Mycosis gyno-t, és Candibene hüvelytablettát. Ez után negatív lett a leletem, azonban február közepén megint visszatért. Akkor Canesten combit és 2 db Diflucant írtak fel, ami szintén nem múlasztotta el. Egy másik orvoshoz fordultam, aki Omicralt írt írt fel, 2x2 db-ot, és mellette 10 db Génia hüvelykúpot. Még mindig van problémám ennek ellenére. A párom velem együtt szedte a diflucant, és az omicralt is, és kente magát canestennel, bár a probléma miatt nem is nagyon voltunk együtt. Én mindemellett iszom grapefruit cseppeket, és vettem Protexin candida plus tablettát is. Nem hat semmi. Diétát próbálom tartani, és sok natúr joghurot eszem. MI a baj? Mit tud javasolni? Mit csináljak? Teljesen el vagyok keseredve, nem tudom, mihez kezdjek, mit csináljak. Idestova 4 hónapja keseríti meg az életemet ez a betegség! Mihez kezdjek? Kihez forduljak? A folyásom már nem erős, inkább tömör, összeállt egységekben "szakad le" a gomba, főleg torna után (gondolom kirázódik belőlem aerobicon). A tisztaságra figyelek, lactacid femina lemosóval és kendővel is igyekszem mindent megelőzni. Üdvözlettel, egy kétségbeesett fiatal nő

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Történt tenyésztés? Ha nem, akkor érdemes lenne, mert lehet, hogy a kórokozók között van olyan komponens, amire nem hat a gombaellenes szer. Másik dolog, amit tudok tanácsolni, hogy a nem gyógyuló fertőzés miatt ellenőriztesse a vércukrát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 09., 10:24; Megválaszolva: 2011. március 10., 09:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés