Teherbeesést mennyire befolyásolja a barnázás?

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy normális e, ha a menstruációm előtt 3-4 napig barnázok (esetleg utalhat sárgatest-elégtelenségre? ) , majd kb. 4 napig közepes illetve gyenge vérzés következik? Babát tervezünk, immár 7 hónapja sikertelenül. Hőgörbét vezetek, azzal nincs probléma állítólag. A tojásfehérje szerű nyák hiánya akadályozhatja a teherbeesést? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza teherbeesés témában

Tisztelt Kérdező!

A premenstruaciós vérezgetés utalhat sárgatest-elégtelenségre. A ciklus 2. felében végezzenes progeszteronszint-meghatározást a vérből, illetve használni kellenes Utrogestant. Nem a nyák hiánya akadályozza a terhességet.

Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 26., 10:01; Megválaszolva: 2011. január 31., 18:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45