Veszélyeztetett terhessg?

Gyerekorom óta asthma bronchial-m van, amit folyamatossan kezelnek, emellett bifida occulta) ">spina bifida occulta, amit nekem 13 évessen vettek észre mert sűrűn fájt a, derekam, , hátam, és sűrűbb volt a vizelési inger, amit nem tudok sokáig tartani. Fél éve Angliában élek ahol kemény fizikai munkát végzek és a fájdalmaim egyre erősődnek a, derék tájékon, most terhes vagyok. A fájdalom néha olyan erős, hogy alig tudok megmozdulni. A kérdésem az lenne veszélyeztetti-e a babát vagy engem ezek a problémák?

Dr. Deli Tamás válasza fizikai munka témában

Tisztelt Kérdező! Az asthma, az erős panaszokat okozó spina bifida és a kemény fizikai munka is veszélyezteti a terhességet. Javasolt ideggyógyászati vizsgálat és a kemény fizikai terhelés csökkentése a terhesség alatt. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2010. december 30.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...