• nőgyógyászati uh vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/ Úr! Az ultrahang vizsgálatomról szeretnék Öntől érdeklődni, az orvosom azt mondta,hogy nem kell aggódnom. Az elmúlt 1,5 évben kettő vetélésen vagyok túl. Mindkét alkalommal spontán este teherbe nagyon rövid időn belül. Jelenleg semilyen gyógyszert nem szedek. Femibion 800 terhességi vitamint kezdtem el szedni. A ciklusom átlagosan 30 nap. Önnek mi a véleménye? A ciklus 11. napján készült az uh vizgálat. Az uterus corpusának mérete: 55*33 mm endometrium vastagsága: 7mm Jobb oldali ovarium mérete: 40*16 mm bal oldali ovarium mérete: 26*21 mm Mindkét oldali petefészekben a kéreg alatt számos apró cysticus képlet. A Douglasban kevés szabad folyadék. Köszönettel: Gini

        Dr. Deli Tamás válasza a vetélés témában

        Kedves Gini! Orvosával értek egyet, aggodalomra az UH lelet alapján nincsen ok. Amennyiben ismét vetélés történne, ismétlődő (habitualis) vetélés áll fenn, ennek kivizsgálása szükséges, anatómiai, gyulladásos, genetikai-kromoszomális, immunológiai, endokrinológiai okok keresésével. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 18., 11:48; Megválaszolva: 2010. november 30., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés