Meristin

A menyasszonyomnak menstruacio idejen nagyon eros alhasi fajdalmai vannak sajnos tobbnyire. Hogy a gorcsoket enyhitse Meristint szed, de sajnos a napi ajanlott adagnal joval tobbet mert csak igy hat neki. Azt szeretnem megkerdezni, hogy van-e hosszu tavon kritikus hatasa a meristinnek? Pl. tonkreteheti-e a majat vagy mennyire komoly hatasa lehet mas szervekre? A nagyon eros hasfajasai onmagaban nem hiszem hogy problemat jelentenenek majd mikor gyermekvallalasra keszulunk (Edesanyam is ilyen volt, megis szult 3 gyereket), de a Meristin nem megfelelo adagolasa hordozhat-e kockazatokat gyermekvallalas tekintetebe?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi görcs témában

Kedves Uram! A Meristin túladagolása májkárosodást okozhat, semmiképp se lépje túl barátnője a javasolt adagot, inkább szedjen mellé fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentőt, erősebb típus például a Cataflam vagy a Diclofenac. Azt javaslom, hogy derítsék ki, hogy mi okozza az erős hasi görcsöket menses alatt, egy rutin nőgyógyászati vizsgálat és ultrahang mindenképp javasolt.

Kérdés: 2010. szeptember 04., 00:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 15:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?