• Norcolut tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, 3 hónapig úgy-ahogy megjött rendszeresen a menzeszem, de azóta semmi. Most írta fel nekem a Norcolut tablettát a nőgyógyászom 3 dobozzal, azt mondta, hogy szedjem és, hogy 1-2 hét múlva meg fog jönni. De ha beszedem a 60 szemet és akkor se jön meg akkor menjek vissza. Olvastam fórumokon a többiek tapasztalatait, de a nagy részük azt írja hogy nekik 10 szemet kellet beszedniük és utánna egy héten belül jött meg. Szeretnék érdeklődni, hogy meg fog e jönni ha folyamatosan szedem, vagy 10 szem után én is hagyjam abba, mert ezt a 60 szemet én kicsit sokkalom, így 20 évesen.. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e bajom tőlle, vagy menjek vissza az orvosomhoz és osszam meg vele az aggájaimat? Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Hölgyem! A Norcolut szedése vérzészavar esetében a menstruációs ciklus 16. napjától a 25. napjáig naponta 1-2 tabletta. A pontos utasítás miatt menjen vissza nőgyógyászához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 21., 21:54; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés