conisatio utáni menses késés

Üdvözlöm, ápr.12-én conisation és eü.küreten estem át, az áprilisi mensesem még a következő héten meg is jött, viszont a májusban esedékes vérzés még nem jelentkezett. Hosszú ideig szedtem femodent, amit februárban abbahagytam.májusban hőhullámok, álmatlanság jelentkezett nálam, arra gondoltam, hogy elmarad a vérzésem (40 éves vagyok) .a műtét utáni időszakban 4-5 hétig nem éltem szexuális életet, azóta a megszakított közösüléssel védekeztem, de szeretném újból kezdeni a femodent, mivel nehezen élem meg a hormonális tüneteket, és nagy biztonságot is adott.várom véleményét!

WEBBeteg szakértő válasza conisatio témában

Kedves Kérdező!

A 35 év feletti életkorra tekintettel nőgyógyászával alaposan át kell beszélniük a trombózis kockázatát fokozó tényezőket, ha bármi fennáll (pl. dohányzik stb.) , 40 évesen a kombinált fogamzásgátló, így a Femoden Önnek nem ajánlott. Ha nincs ellenjavallat, szedheti újra a Femodent.

Kérdés: 2010. június 10., 01:25; Megválaszolva: 2010. június 10., 01:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV18, CINI-II
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nyár végén kiderült, hogy magas kockázatú HPV 18-as fertőzésem van, valamint cinI-es elváltozásom. 3 hete megtörtént...
conisatio utáni menszesz
Tiszteletem! Az lenne az én kérdésem, hogy conisatios műtétem volt, és azóta nem menstruálok.görcsös fájdalmaim vannak amikor meg kellene...
lapos conisatio
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! CIN 2 cytológiai eredmény miatt szükséges lapos conisatio és fr. curettage műtétet végezni. Erről szeretnék...
Hideg késes conisation eredménye
Kedves Doktor Nő/ Doktor Úr! Ma kaptam meg a hideg késes conisation eredményemet, és kérném a Doktor Úrat, hogy segítsen nekem értelmezni. 1....
Szükséges-e a mütét?
Tisztelt Doktornő! Szeptemberben conizácios műtétem volt. A szövettani eredményem az alábbi: a mintán a tájékozódás nehéz, szakadozott...