• Kétségbeesve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        2010.februárjában elkezdtük a lombik-programot.Short-protokol után 9 db petesejtből,7db tökéletes embryonk lett.Sajnos időközben kiderült hogy hiperstimulált lettem,ezért 3 naposan lefagyasztották őket.
        Március 22.én történt meg az ET,2 db embryot kaptam vissza.
        Április 15.én az uh kimutatott egy 7 mm-es petezsákot.
        Április 28.án (ET után 5 héttel)mentünk kontrollra,mikor is az orvosom a következőket irta a leletre.

        8.00 Pécs UH:Petezsák mérete 10 mm,szabálytalan.Szikhólyag nincs.Életjelenség :embryonális elem nem detektálható.Missed Ab??Kontroll 05.03

        Közölte hogy ugy menjek 3.án hogy valoszinüleg be fogja fejezni a terhességet.
        Mivel tavaly már ez megtörtént velem inszeminácio után,tudtam hogy minimum egy HCG szintet néznie kellene vérvétellel.Semmi ilyen nem történt.Mivel eredetileg máshova jártam orvoshoz,és ott volt a fogadott orvosom is már évek óta,ugy véltem szeretném az ő véleményét is hallani.Alig 4 órával később ő ezt irta a papiromra:

        12.45 Szeged:UH:Belső méhszájtól 11mm-re egy 9X7 mm-es petezsák,benne 1.8X2.1 mm-es szikhólyag.Kontroll javasolt 1 hét múlva.

        Teljesen össze vagyok zavarodva.A szegedi orvos szerint nem kellene még befejezni a terhességet,mivel lehet hogy csak kicsit le van maradva.A pécsi viszont teljesen biztos benne hogy ez egy elhalt terhesség.
        Hogyan lehetséges az hogy 2 ennyire különböző uh-eredmény szülessen egy napon?Mi lehet az ok?Milyen tanácsot tudna adni nekem?

        Válaszát előre is köszönöm:Monik

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Monik!

        Az UH nem tökéletes diagnosztikai eszköz, a szegedi orvosával értek egyet én is. Szerintem várjanak még, hiszen egy hét, 10 nap múlva úgyis kiderül, hogy változik-e valami. Ha nem, akkor tudják, megpróbáltak mindent. Pici türelem, valójában az ET-től függetlenül is teherbe eshetett, lehet, nincs is lemaradva semmi...

         

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-09 17:00:04; Megválaszolva: 2010. május 09., 17:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés