• Menstruáció utáni viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kb. az utolsó 2-3 menstruációm után viszkető, égő érzésem van. Próbáltam a Canesten hüvelytablettát, amitől elmúltak a tünetek, de a következő menstruáció után ismét jelentkeztek a tünetek. Lehet valamilyen fertőzés? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        A panaszokat nagy valószínűséggel egy visszatérő gombás fertőzés okozza, ezért egy nőgyógyászati vizsgálatra kellene elmennie, ahol szájon át szedhető gyógyszert is kellene kérnie, aminek elhúzódó a hatása, és ezt legalább 2 héten át, illetve a menses után néhány hónapig egy szemet kellene szednie, hogy biztosan megszűnjenek a panaszok.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-18 22:54:01; Megválaszolva: 2010. március 18., 22:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: