• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! A menszeszem 6 nap késéssel jött meg.5 napig barnás maszatos valami jött, utánna néhány napig rendes menstruációnak volt mondható ezután ujra pár nap barnás maszatolás következett.közösülés után ujra elkezdett ilyen barnás véres enyhén folyo valami jönni pár napig. Mitől lehet ez? fájdalmat nem érzek, fogamzásgátlot nem szedek, 35 éves vagyok. Máskor is volt már, hogy ilyen barnás folyással kezdödött.Köszönettel várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Először egy terhességi tesztet kellene csinálni, hogy lássák, terhes-e. Ha nincs szó terhességről, akkor homronális oka lehet a rendellenes mensesnek, néha fertőzés is lehet a háttérben. Ezt nőgyógyászaton tudják majd ellenőrizni.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-11 21:20:31; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: