Menstruációs zavar

Tisztelt Dr. úr! A kérdésem az lenne önhöz hogy másfél éve szedem a Diadora fogamzasgatlot és volt három napom gyógyszer mellett hogy pecsét barnás verzesem volt! Tovabb szedtem a gyógyszert és rá 4 napra már várásom lett de nem jött meg! (Nem idegeskedtem! ) Szedhetem újra a fogamzásgátlót attól? Olvastam a Norculut tablettáról azt kezdjem el inkább szedni? Mire jó pontosan? Terhes lehetek? Köszönöm előre is a válaszát!

Dr. Csősz György válasza pecsételő vérzés témában

Tovább szedje mint ha mi sem történt volna. Ha panaszai nem változnak három adag gyógyszer után sem, váltani kell tablettát. keresse fel orvosát.

Kérdés: 2016. január 15., 23:46 ;Megválaszolva: 2016. január 18., 17:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
pecsétlés
Kedves webbeteg 1.5 éve szedek lindynette 20 fogamzásgátlót, és semmi problémám nem volt vele, viszont ma reggelre barnás foltok jelentek meg a...
Menjek orvoshoz vagy sem?
Tisztelt Válaszoló! Kérdésem az lenne, hogy 2014.02.21. napján volt menstruációm. A soron következő ciklus 3. napjától 5 napig Clostilbegyt...
folyamatos pecsételő vérzés
február 10-én jött meg a menszeszem, azóta nem múlott el teljesen.minden nap van vérzésem.nem sok de van.egyszer már az ősszel előfordult akkor azt...
Premenstruációs szindróma
Nem értem...